Welkom bij Radio Maximaal

 

Piratenhits en piraten radio

Op Radio Maximaal hoor je de beste Piratenhits online. De beste piratenhits uit goeie oude tijd toen deze nog vanuit de ether radio frequenties werden uitgezonden. Vanaf nu kunt je via internet op ons radio station voor de mooiste piratenhits afstemmen. Ook Radio Maximaal is vroeger begonnen als piraat in die tijd was onze naam Radio Anita uit Roosendaal. Uitzendend op een frequentie van 103.4 Mhz  hebben wij in Roosendaal ruim 12 jaar de oude piratenhits voor de luisteraars mogen draaien. Maar zoals U misschien nog wel weet lagen de mensen van de radio controle dienst (toen) ook op de loer. We zijn toen ook diverse malen uit de lucht gehaald. Nu draaien wij net als vroeger, maar nu online op Radio Maximaal via internet.

 

 

Online piratenhits via internet

Overdag kunt u luisteren naar onze beste piraten platen. Onze jukebox staat dan ook 24 uur en 7 dagen per week voor U klaar. Hier kunt zelf kiezen welke plaat U graag zou willen horen. Als het doorgeeft aan U vrienden of familie of bekende kunt U gezellig voor elkaar een mooie piratenplaat aanvragen. U vult zelf de tekst hierbij in en wordt op de website zichtbaar. Zo kunnen we een lekkere gezellige band opbouwen. Hierdoor luister je altijd online naar de mooiste muziek. s avonds en in het weekend zijn er live Dj's en programmas. Hier kun je ook jou mooiste piratenhit aanvragen via 'verzoek mogelijkheid' op onze internet pagina.

Om online naar de beste en mooiste radio piratenhits te luisteren kun je op de bovenstaande "luisterlive button" klikken. Voor meer informatie of het aanvragen van piratenhits kun je ook via het contactformulier of telefonisch contact op nemen als er een live uitzending is. Wij draaien tenslotte voor jou de mooiste muziek en platen. Dit van de bekendste piraten artiesten.

Piratenhits zijn gemoedelijke levensliederen. Het zijn de hits en muziek die nog niet is doorgebroken bij het grote publiek. Hierdoor waren deze liederen doorgaans alleen via illegale ether piraten te beluisteren. Maar omdat het illegaal uitzenden van piratenhits via de ether nu niet meer haalbaar is zijn wij met Radio Maximaal deze muziek middels online stream via internet gaan uitzenden. Dit omdat de vraag naar het levenlied erg groot is en er maar weinig goede piratenzenders online te vinden zijn.

 

 

Piraten radio Nederlandstalige muziek en hits

Piratenhits zijn voornamelijk niet de Nederlandstalige muziek van nu. Natuurlijk worden er op de Radio Maximaal ook wel moderne Nederlandstalige nummers en hits van bekende artiesten gedraaid. Maar als hoofdzaak puur de oude hits van vroeger. Dit is ook waar ether piraten voor stonden. Deze werden voornamelijk via illegale piraten radio in de ether gebracht. Zij hebben zich in het levenslied gespecialiseerd en brachten dit op de wijze zoals het hoort. Altijd met spraak en muziek werden de beste piratenhits gedraaid. 

Piratenhits en muziek is eigenlijk muziek die niet bij het grote publiek doorbreekt. Zoals de hits van Jan Smit, Nick en Simon, Guus Meeuwis en Frans Bauer zijn geen piratenhits. Dit wordt door het Nederlandstalige gerne zeker wel eens gedraaid. Maar heeft niet de prioriteit.

Bij Radio Maximaal worden de echte piraten platen en singels gedraaid. Dit is bij ons als piraten online internet radio een must. 

Er zit duidelijk verschil tussen moderne Nederlandstalige muziek en piratenhits.

 

Luisteren naar Radio Maximaal

Luisteren naar Radio Maximaal kan op diverse manieren met diverse players. Hier onder laten we de mogelijkheden zien. Ook boven in het scherm ziet U de icoontjes staan.
 

Luisteren met winamp Luisteren via de winamp player
   
Luisteren met windows player Luisteren via Windows media player
   
Luisteren via I Tunes player
   
Luisteren via Vlc PLayer
   
Luisteren via Real player
   
Luisteren via direct Ssl play
   
Luisteren via mobiel 96 kbps
   
Luisteren via Simpel html5 player